slusaonica01
livestream01

proboj radio pag

Mještani naselja Proboj su, kako kažu, nezadovoljni računima koje im je Komunalno društvo dostavilo za priključke za vodu. Iz tog razloga su organizirano došli u Pag u sjedište Gradske uprave Paga gdje je s njima razgovarao gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. U razgovoru s gradonačelnikom Fabijanićem mještani Proboja su iznijeli sve svoje probleme i mišljenja o komunalnim računima.


"Saslušao sam sve što su mještani Proboja iznijeli i jasno kažem kako oni ne mogu biti građani drugog reda na području Grada Paga. Mještani Proboja ne smiju plaćati račune drukčije nego mještani drugih naselja Grada Paga. Taj problem će se hitno riješiti i već sam sazvao hitni sastanak s predstavnicima Komunalnog društva Pag o ovome problemu."
Do naselja Proboj je u proljeće završena izgradnja vodovodne infrastrukture i nakon toga je počelo priključivanje kućanstava. Proboj je posljednje naselje na području Grada Paga koje je dobilo vodu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK