slusaonica01
livestream01

Radio Pag Josip Plazibat

Županijski vijećnik Živog zida, Josip Plazibat, kandidirat će se za načelnika Općine Kolan, no ne kao kandidat svoje stranke, već nezavisni uz podršku Živog zida, Akcije mladih i grupe građana.


- Od osnutka Općine Kolan bilo je uspona i padova. Usponi su se dogodili kada je cijela zajednica bila složna jer do uspona se jedino može zajedno, sa svojim sugrađanima, za njihova prava, za zajedništvo i za jasnu ideju naše budućnosti. Neki od ciljeva zajedničkog rada bit će ulaganje u mlade, njihov ostanak na otoku koji treba postati poželjan im dom te oaza ugodnog života, turizam u službi naroda, a ne narod u službi turizma. Infrastruktura mora pratiti investicije jer u protivnom postaju veliki teret društva. Mišljenja sam da je krajnje vrijeme za ljude koji zrače iskrenošću i hrabrošću. Takvim ljudima boljitak cijele zajednice je na prvom mjestu. Okružen sam timom koji želi vratiti osmijeh i sretan život Općini Kolan, a boravak u njoj svaki put ugodnijim, te sam ponosan na svoju malu, ali jedinu Općinu Kolan, poručuje Plazibat.

(Prijenos: Zadarski list)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK