slusaonica01
livestream01

Radio Pag Na Pagu unistena polivalentna raketa

Prema izvješću PU Ličko-senjske, u Gajcu na Pagu uništena je polivalentna raketa koju je, zajedno s dvije ručne bombe, pronašao građanin prilikom izvođenja radova bagerom. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave Ličko-senjske izuzeo je bombe i pohranio ih u skladište do uništenja, a s obzirom da polivalentna raketa nije bila sigurna za daljnji transport i skladištenje, ona je, uz poduzimanje mjera sigurnosti policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu, na sigurnom mjestu uništena.


Policija koristi priliku još jednom pozvati građane koji u svojim domovima čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje i eksploziva sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji oružja bez sankcija.

"Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti," navode u policiji.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK