slusaonica01
livestream01

Radio Pag Sporazum Vodovod Hrvatsko primorje

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i direktor Komunalnog društva Pag Ante Čemeljić sudjelovali su u potpisivanju Sporazuma o pripremi, realizaciji i provedbi EU Projekta "Vodoopskrbni sustav Hrvatsko primorje", temeljnog dokumenta za unaprijeđenje vodoopskrbnog sustava na području otoka Paga.


Sporazum je pripremljen u suradnji s Hrvatskim vodama i jedinicama lokalne samouprave te lokalnim isporučiteljima vodnih usluga. Svrha i razlog potpisivanja Sporazuma je zajednički nastup prema EU sredstvima kroz budući EU Projekt kojim se planira rješavanje vodno-komunalne infrastrukture na planiranom uslužnom području koje bi obuhvaćalo prostor jedinica lokalne samouprave, potpisnika Sporazuma. Potpisnici Sporazuma su gradovi Senj, Rab, Novalja i Pag, općine Karlobag, Lopar, Kolan i Povljana i isporučitelji vodnih usluga, Vodovod Hrvatsko primorje-južni ogranak d.o.o. Senj, Vodovod i odvodnja d.o.o. Senj, Vrelo d.o.o. Rab, Komunalije d.o.o. Novalja, Komunalno društvo Pag d.o.o. Pag, Crno vrilo d.o.o. Karlobag, Loparko d.o.o. Lopar, Komunalno društvo Kolan d.o.o. Kolan i Vodovod Povljana d.o.o. Povljana.
Osim potpisnika, činu potpisivanja nazočili su državni tajnik u Ministarstvu pravosuđa i uprave Sanjin Rukavina i direktor VGO Rijeka, Vodno gospodarskog odjela Rijeka pri Hrvatskim vodama Gordan Gašparović.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK