slusaonica01
livestream01

Radio Pag Nikola Kustic Cakavski govor grada Paga

Kako je Radio Pagu javljeno iz KUD-a "Družina", zahvaljujući velikodušnosti gosp. Josipa Kustića, sina prof. Nikole Kustića, svi koji vole cakavicu grada Paga u Marketu Lorenzo mogu kupiti knjigu prof. Nikole Kustića "Cakavski govor grada Paga s rječnikom". Iskazujući počast gradu svojeg porijekla i djelu svojeg oca, gosp. Josip Kustić odriče se prihoda od prodaje ove knjige u korist KUD-a "Družina" za potrebu prolave 175. godišnjice "Paške robinje" i izdanja monografije u tu čast.


"Gesta kakva se rijetko susreće. Zato pozdravimo i podržimo nastojanje da se proslava "Paške robinje" održi kako joj priliči. Kupimo knjigu, neka uđe u svaku pašku obitelj, gdje i pripada. Da nam se ne satere naša beseda", navode iz KUD-a "Družina".

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK