slusaonica01
livestream01

Radio Pag Koalicija Modes HDZ Narodna stranka Reformisti

Koalicija Modes Pag, HDZ Grada Paga i Narodna stranka-Reformisti Pag predala je Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Paga kandidaturu za gradonačelnika i kandidacijsku listu za Gradsko vijeće Grada Paga. Kandidat koalicije za gradonačelnika Grada Paga je Ante Fabijanić koji je i nositelj zajedničke liste za Gradsko vijeće Grada Paga.


"Ova koalicija će raditi na programima i projektima koji imaju cilj otvoriti radna mjesta za mlade, ali i stvoriti uvjete za investiranje, kao što je na primjer gospodarska zona. Od brojnih naših programa moram spomenuti i izgradnju doma za starije i nemoćne, što je Pagu jako potrebno, tu je veliki projekt aglomeracije, zatim izgradnja Sportskog centra na Lokunji za djecu i mlade i još mnogo toga što je u interesu stanovnika svih naselja Grada Paga. Jedan od glavnih ciljeva je i stabilan gradski proračun, ali i povećanje proračuna. Smatram da je ova koalicija jamstvo nastavka dobre suradnje sa županijom i s ministarstvima, a to nam je potrebno za realizaciju programa i projekata," rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK