slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ciscenje gradilista na Goliji

Komunalno društvo Pag počelo je s čišćenjem i uređenjem gradilišta kanalizacijske crpne stanice CS 3 Jadran s pripadajućim kanalizacijskim kolektorima na Goliji u Pagu. Gradilište će se vratiti u stanje kakvo je bilo prije početka gradnje, a na dijelu gradskog parka koji je dio gradilišta, posadit će se stabla. Gradilište su, radi dogovora o uređenju, zajedno razgledali Ante Čemeljić, direktor Komunalnog društva Pag i djelatnici Čistoće Pag.


"Odvest će se sav otpad, zaštitit ćemo gradilište kako bi bilo estetski prihvatljivo i zasaditi nova stabla na tom području," rekao je direktor Komunalnog društva Pag Ante Čemeljić.
Radovi na realizaciji projekta nastavit će se kada Komunalno društvo Pag od Hrvatskih voda dobije za to predviđena sredstva. Naime, zbog situacije s korona krizom i potresom u Zagrebu i na Banovini, Hrvatske vode su, privremeno, preraspodijelile sredstva za taj projekt na druge projekte. Kako je rekao Ante Čemeljić, dogovoreno je da će se sredstva osigurati kroz program gospodarskog oporavka.
"Važno je da će se projekt nastaviti, a do nastavka radova područje gradilišta će se urediti kako bi bilo maksimalno estetski ugodno za sve koji prolaze šetnicom uz more i parkom," rečeno je u Komunalnom društvu Pag.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK