slusaonica01
livestream01

Radio Pag Razgovor o izgradnji nove skole

Srednja škola Bartola Kašića u Pagu podstanar je u zgradi Osnovne škole Jurja Dalmatinca i to se želi promijeniti izgradnjom nove školske zgrade u kojoj bi bila samo srednja škola.

Na temu izgradnje školske zgrade za srednju školu, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održan je sastanak na kojem su bili Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga, Marija Pećirko, ravnateljica Srednje škole Bartola Kašića, Stipe Žunić, predsjednik GO HDZ Grada Paga, Filip Mandičić, član HDZ-a i Ivan Šimunić, pročelnik UO za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije i državni tajnik Stipe Mamić. Na sastanku se razgovaralo o pronalaženju načina financiranja izgradnje školske zgrade sredstvima iz fondova EU, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Zadarske županije. Sudionici sastanka složili su se da je projekt izgradnje zgrade srednje škole u Pagu potreban te bi nova i opremljena školska zgrada pružala kvalitetu nastavnog procesa u skladu s pedagoškim standardom za djecu, profesore i roditelje s cijelog otoka Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK