slusaonica01
livestream01

Radio Pag nova trznica

Na predjelu Macel u Pagu uređuje se gradska tržnica. Tržnica se radi na gradskom zemljištu na kojem je Grad Pag prethodno riješio imovinskopravne odnose. Na tržnici će biti sedam štandova i ribarnica.
"Taj projekt se dugo planirao i sada je konačno pri kraju. Posebno veseli što je naš domaći čovjek, ribar iz Proboja iz obrta "Ivana", uložio u uređenje ribarnice. Uz to, na natječaj za štandove, koji je bio raspisan prije dva mjeseca, javili su se obrtnici i potpisani su ugovori o najmu štandova," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.


Na tržnici će se napraviti stepenice i ogradni zid koji će ujedno stvarati i zavjetrinu. Predviđeno je asfaltiranje područja oko tržnice i uređenje parkirališta. Na tržnicu je dovedena struja i kanalizacija, a odvijaju se radovi na dovođenju struje i na uređenju sanitarnog čvora. Postavit će se i rasvjeta kako bi, osobito po ljeti, tržnica radila i u večernjim satima. Tržnica će u cijelosti biti završena do 1. lipnja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK