slusaonica01
livestream01

Radio Pag Cruseri u Paskoj uvali

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić sudjelovao je u Zadru na sastanku s predstavnicima brodarske tvrtke Scenic Group i Županijske lučke uprave, a tema sastanka bila je stvaranje uvjeta za dolazak manjih cruisera u Pašku uvalu. Radi se o manjim cruiserima Scenic Groupe kapaciteta od 150 do 200 putnika koje ta tvrtka na svojim službenim mrežnim stranicama naziva "vilama na moru".

Cruseri će dolaziti od 1. travnja do 30. studenog. Uvjet za dolazak cruisera u Pašku uvalu je određivanje sidrišta za takve brodove. "Na sastanku je predstavnik brodarske tvrtke izrazio veliko zanimanje za redovite posjete njihovih brodova Pagu, znači za uplovljavanje u Pašku uvalu i na nama je što prije napraviti sve da im to omogućimo. Dolazak tih brodova je važan za Pag, za turizam, za gospodarstvo općenito, a najviše na za obrtnike, ugostitelje i za uslužne djelatnosti u turizmu. Ti brodovi počinju dolaziti puno prije početka sezone i nakon sezone, a to znači da bi Pag gotovo cijelu godinu imao goste. Oni bi obilazili grad s vodičem, koristili bi usluge restorana, kafića, trgovina i razgledavali Galeriju Paške čipke, Stalnu izložbu solarstva i sve drugo. Razgovori o dolasku tih brodova u Pašku uvalu počeli su prije godinu dana, ali su razgovori zaustavljeni zbog pandemije i drago mi je što su sada nastavljeni," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK