slusaonica01
livestream01

Radio Pag Stipe Zunic predsjednik GO HDZ a Grada Paga

Stipe Žunić, predsjednik GO HDZ-a Grada Paga je, komentirajući za Radio Pag lokalne izbore na području Zadarske županije, pozvao birače s područja Grada Paga, što znači svih naselja od Miškovića do Šimuna, da u nedjelju 30. svibnja izađu na drugi krug lokalnih izbora i svojim glasom podrže kandidata HDZ-a za župana Božidara Longina.

Stipe Žunić je rekao: "Nakon konsolidacije HDZ-a Grada Paga i velike pobjede koalicije u kojoj je i HDZ, na lokalnim izborima u Pagu, uspostavljamo sve bolje odnose sa županijskim HDZ-om, a Božidar Longin se u proteklom mandatu pokazao kao dobar suradnik u projektima koje su važni za Pag. Uz pomoć županije napravljeni su veliki i značajni projekti, kao na primjer lučica Katine, energetska obnova školske zgrade, uređenje drugog kata zgrade Osnovne škole, a županija pomaže i u području komunalne infrastrukture te u drugim projektima. Pobjeda Božidara Longina na izborima za župana značila bi nastavak te dobre suradnje Zadarske županije i Grada Paga. Zato još jednom pozivam birače da u nedjelju izađu na izbore i daju glas Božidaru Longinu."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK