slusaonica01
livestream01

Radio Pag pitospora

Ivo Fabijanić, gost urednik emisije "Domaće besede" Radio Paga, rekao je kako će se i ove godine održati izbor najljepšeg drva pitospore i živice od pitospore u gradu Pagu. Naime, upravo na njegovu inicijativu takva akcija je održana i prošle godine. Pitospora je u Pagu prvi puta posađena 1957. godine u parku uz plažu Prosika.

Od tada stabla pitospore ukrašavaju gotovo sve javne površine u Pagu, ali i mnoge okućnice. Prošle godine je za najljepše stablo pitospore proglašeno ono koje se nalazi u parku na šetalištu Grada Carbonere, a za najljepšu živicu proglašena je zajednička živica obitelji Jure Vidolina i Gorana Vidolina.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK