slusaonica01
livestream01

Radio Pag U predsezoni u Pagu dobri turisticki rezultati

Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnim i nekomercijalnim objektima te nautičkom charteru, u Hrvatskoj je od siječnja do kraja svibnja ostvareno više od 1 milijun dolazaka i 3,9 milijuna noćenja, što u odnosu na isto razdoblje prošle godine predstavlja rast od 42 posto u dolascima i 38 posto u noćenjima. U tom razdoblju u Zadarskoj županiji ostvareno je 398.000 noćenja, a bilo je 85. 116 dolazaka.

Najviše noćenja ostvarili su turisti iz Njemačke, Slovenije, Austrije, BiH, Poljske i Češke. Najviše noćenja je, u dosadašnjem dijelu godine, ostvareno u hotelima, objektima u domaćinstvu i kampovima.
Na području Grada Paga u prvih pet mjeseci ove godine ostvareno je 28.793 noćenja, što je 30% više nego u istom razdoblju prošle godine, i 5.756 dolazaka, što je 120% više nego u istom razdoblju prošle godine. Prošle godine hotel "Pagus" nije radio, no ove godine radi, a već za Tijelovo je bio dobro popunjen. Dobra popunjenost je i u kampu "Šimuni". U objektima u domaćinstvu u prvih pet mjeseci ove godine ostvareno je više noćenja nego prošle godine. Na području Grada Paga sve je spremno za glavni dio turističke sezone.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK