slusaonica01
livestream01

Radio Pag Sezona kupanja

Na području otoka Paga dnevna temperatura zraka pri sredini lipnja gotovo je ljetna i kreće se od 26 do 30 stupnjeva. More se ubrzano zagrijava, tako da je u otočnim uvalama temperatura mora oko 22 stupnja. Na početku prošlog ljeta najviše su se tražile udaljenije plaže, na kojima nema većeg broja ljudi. Međutim, kako je ljeto odmicalo, popunjavale su se sve plaže, i one udaljenije od naseljenih područja, kao i one unutar naseljenih područja.

Slično bi moglo biti i ove godine. Visoke temperature zraka i mora stvaraju ljetni ugođaj, a i sezona kupanja je otvorena. Čeka se još samo veći broj turista za početak prave sezone. Za razliku od prošle godine, kada se činilo kako turističke sezone i neće biti, ove godine očekivanja su velika i to s razlogom. Naime, dosadašnji dio predsezone bio je znatno bolji nego prošle godine i na području Grada Paga je u prvih pet mjeseci ove godine ostvareno 30% više noćenja i čak 120% više dolazaka gostiju nego u istom razdoblju prošle godine. Upravo ti podaci razlog su za optimizam, jer uobičajeno se po rezultatima predsezone procjenjuju mogući rezultati glavnog dijela turističke sezone.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK