slusaonica01
livestream01

Radio Pag Bolja usluga za gradane Novalje

Gradonačelnik Grada Novalje Ivan Dabo smatra kako građanima Grada Novalje treba pružiti kvalitetnu uslugu na svim razinama, s posebno kada se radi o izdavanju dozvola koje su sastavni dio dokumentacije projektnih prijava na Javne pozive, obračunavanju komunalnog doprinosa temeljem izdanih dozvola i izdavanju dozvola potrebnih zbog izmjena u strateškim projektima Grada Novalje.

Upravo zbog toga gradonačelnik Dabo održao je radni sastanak s Jasnom Orešković Brkljačić, Zamjenicom župana Ličko senjske županije, uz nazočnost pročelnice Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Gordane Pađen, p.o. pročelnika Upravnog odjela za graditeljstvo, zaštitu okoliša i prirode te komunalno gospodarstvo Maria Barkovića te Više savjetnice za prostorno uređenje i graditeljstvo u izdvojenom mjestu rada Novalja Jasmine Baričević.
Radi brže i kvalitetnije usluge gradonačelnik Dabo zatražio je od nadležnih resora povećanje broja službenika kako bi građani dobili brzu i efikasnu uslugu u Gradu Novalji. Zamjenica župana, Jasna Orešković Brkljačić navela je kako je upoznata sa situacijom u Gradu Novalji te najavila skoro raspisivanje natječaja za prijem u službu dva izvršitelja/izvršiteljice za upražnjenja radna mjesta nakon odlaska službenika u mirovinu te popunjavanja radnog mjesta matičara za izdvojeno mjesto rada Novalja pri Upravnom odjelu za opću upravu, kao i razmatranje prijedloga o dodatnom zapošljavanju službenika u Upravnom odjelu za gospodarstvo. Na sastanku je dogovoreno kako će se novom sistematizacijom radnih mjesta, planiranom u rujnu ove godine, uzeti u obzir potrebe Grada Novalje i planirati veći broj djelatnika s ciljem ostvarivanja što učinkovitijeg i kvalitetnijeg sustava, koji građanima olakšava ostvarivanje njihovih prava na jednostavniji i dostupniji način. Drugom dijelu sastanka prisustvovale su Više stručne suradnice za gospodarstvo Upravnog odjela za gospodarstvo- Odsjeka za povjerene poslove državne uprave iz područja gospodarstva Natalija Stipčić i Valerija Tamarut koje su dodatno pojasnile trenutnu situaciju u županijskim uredima na području Grada Novalje te iskazale potrebu za dodatnim zapošljavanjem službenika.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK