slusaonica01
livestream01

Radio Pag Paski ljetni karneval

"Još uvijek se čeka hoće li biti moguće organizirati Paški ljetni karneval koji bi se trebao održati posljednjeg vikenda u srpnju uz, naravno, sve epidemiološke mjere," navodi se u medijskoj objavi Grada Paga.


Ovog ljeta na području Grada Paga u organizaciji Turističke zajednice grada Paga održat će se razna kulturna i sportska događanja u znatno manjoj mjeri, kao i u ostalim dijelovima Zadarske županije, zbog epidemiološke situacije.
Naglasak je stavljen na projekt Pag Outdoor Summer. To je zajednički projekt svih pet turističkih zajednica otoka Paga koje promoviraju aktivni turizam u nekoliko kategorija, svaka na svom području kroz hiking, nordijsko hodanje, biciklizam, trčanje, SUP i kajak.
Na području Grada Paga projekt Pag Outdoor Summer započeo je u srijedu, 14. srpnja. Do kraja kolovoza u ovim rizičnim epidemiološkim vremenima posjetitelji otoka Paga moći će uživati u prirodnim ljepotama i sportskim aktivnostima uz pratnju profesionalnih vodiča koji će ih povesti najzanimljivijim lokacijama duž kamenog otoka i njihov boravak na Pagu ispuniti nezaboravnim doživljajima. Ono što je sigurno jest da posjetitelji otoka Paga imaju zaista velik i raznovrstan izbor aktivnosti od kojih će svatko naći nešto za sebe i tako uživati na ovom kamenom otoku. Valja naglasiti da je na području Grada Paga vođenje besplatno uz obavezne prijave na kontakt vodiča naveden ispod planirane ture.
Građani, turisti i posjetitelji moći će uživati u koncertima renomiranih domaćih i inozemnih glazbenika u sklopu PagArtFestivala, izložbama slika, radova i fotografija u Kneževom dvoru i crkvi sv. Jurja, a oni najmlađi u likovnim radionicama. Program je, kao i u drugim mjestima, podložan promjenama i dopunama.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK