slusaonica01
livestream01

Radio Pag Na kruznom toku se odvijaju zavrsni radovi

Kako je za Radio Pag potvrđeno u Hrvatskim cestama, radovi na izgradnji kružnog toka na D-106 kod Svete Jelene u Pagu trebali bi biti završeni do 6. kolovoza ove godine. Na gradilištu su već izvedeni radovi koji su omogućili lakše odvijanje prometa.

Izvedeno je asfaltiranje kolničke konstrukcije tako da više nisu problem šahtovi koji su izvirivali iznad asfalta, a napravljeni su i spojevi s cestom prema Lokunji i cestom prema Starom gradu. Glasnogovornica Hrvatskih cesta Tamara Pajić je za Radio Pag navela: „Svi radovi na rekonstrukciji raskrižja odvijaju se u skladu s projektnom dokumentacijom te ugovorenom dinamikom izvođenja radova. Završetak svih radova očekuje se 6.8.2021. godine. Na gradilištu su izvedeni radovi asfaltiranja kolničke konstrukcije, te su time eliminirani privremeni problemi. Do završetka radova na snazi će biti privremena prometna signalizacija te se ne očekuju veći problemi u prometu budući da je na samom raskrižju preostalo obaviti završne radove.”

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK