slusaonica01
livestream01

RK Pag u Novalji

U sklopu projekta Novalja4Kids, u Školskoj dvorani Novalja predstavljena je Univerzalna sportska škola Rukometnog kluba Pag. U programu je sudjelovalo preko 30 djece. Uz stručno vodstvo trenerica rukometa Maide Arslanagić i Nikoline Prtorić djeca su, uz igru, naučila ponešto o rukometu i okušali se u igri. U sklopu programa goste je pozdravio gradonačelnik Grada Novalje, Ivan Dabo, članica RK Pag i voditeljica projekta Novalja4Kids Maida Arslanagić i predsjednik Rukometnog kluba Pag, Jure Orlić. Kao gosti iznenađenja i podrške Rukometnom klubu Pag okupljene su iznenadili velikan hrvatskog rukometa, Abas Arslanagić nekadašnji rukometni vratar, trener, profesor tjelesne kulture i športski novinar, Hrvoje Horvat bivši hrvatski rukometaš te trenutni trener Hrvatske rukometne reprezentacije i Blaženko Lacković hrvatski rukometaš član Hrvatske rukometne reprezentacije.


"Zadovoljni smo odzivom djece, te izuzetno ponosni što rukomet i dalje živi na otoku Pagu, te nas ujedinjuje kroz sport i zdrav način življenja. Ovo je samo jedan mali dio programa kojeg smo pripremili kroz našu udrugu. Cilj je postignut i grizemo dalje. Očekujemo još veći odziv na sljedećoj radionici Univerzalne škole sportova Rukometnog kluba Pag gdje ćemo se uz rukomet predstaviti i odbojku koju će voditi Toni Galić bivši odbojkaški trener juniorske i kadetske reprezentacije Hrvatske, te team manager Seniorske reprezentacije Hrvatske," rekao je predsjednik Rukometnog kluba Pag Jure Orlić.
Prijave za radionicu koja će se održati 25. kolovoza 2021. godine u školskoj sportskoj dvorani Pag su otvorene i možete se prijaviti putem online forme na adresi https://www.rk-pag.hr/radionica-pag/
"Naglašavamo da je broj polaznika limitiran s obzirom na veličinu dvorane i broj trenera. Na kraju zahvaljujemo se svim sponzorima, Gradu Novalji, Gradu Pagu, TZ Grada Novalje, TZ Grada Paga i Komunalnom društvu Pag d.o.o. na pomoći oko organizacije radionice," navode u RK Pag.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK