slusaonica01
livestream01

U Pagu je održano 3. Finale Hrvatskog veslačkog kupa. Nastupili su klubovi koji se natjeću u Kupu Veslačkog saveza Dalmacije i kontinentalnom kupu Miljenka Finderlea.

Pobjedu među klubovima odnijela je HAVK Mladost ispred VK Croatia iz Zagreba dok je zadarski Jadran bio treći s istim brojem bodova kao i Croatia, ali s pobjedom manje. U ukupnom broju bodova iz dvaju Kupova pobjedu je odnio Kup Miljenka Finderlea. Veslački klub Pag i Grad Pag osigurali su logističku podršku veslačima i natjecanje je proteklo u lijepom ozračju, a jedino je lagano jugo ometalo veslače tijekom utrka, no to nije omelo tijek natjecanja. Regata je privedena kraju atraktivnom utrkom osmeraca u kojoj su slavili veslači Kupa Miljenka Finderlea. Start utrke bio je na Bašaci, a cilj na Staroj rivi. Ekipe su, prema kategorijama, isplovljavale svakih sedam minuta. Pobjednicima su medalje dijelili gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK