slusaonica01
livestream01

Osniva se tvrtka Pag turizam

Gradska uprava Grada Paga pokrenula je postupak osnivanja tvrtke "Pag turizam". Djelatnosti nove gradske tvrtke bit će, među ostalim, proizvodnja nakita i srodnih proizvoda, proizvodnja imitacije nakita (bižutrerija) i srodnih proizvoda, trgovina na malo hranom, pićima i duhanskim proizvodima na štandovima i tržnicama, trgovina na malo ostalom robom na štandovima i tržnicama, gradski i prigradski kopneni prijevoz putnika, taksi služba, skladištenje robe, hoteli i sličan smještaj, odmarališta i slični objekti za kraći odmor, kampovi i prostori za kampiranje, putničke agencije, organiziranje putovanja, djelatnosti parkiranja, kreativne i umjetničke djelatnosti.

Na temelju prijedloga gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića, Gradsko vijeće Grada Paga donijelo je Odluku o osnivanju Trgovačkog društva "Pag turizam". Tom Odlukom Gradsko vijeće je ovlastilo gradonačelnika Fabijanića na davanje Izjave o osnivanju društva te donošenje odluke o imenovanju člana uprave, utvrđenje odluke o broju članova Nadzornog odora i imenovanju članova Nadzornog odbora, donošenje Odluke o proširenju djelatnosti kao i poduzimanje svih ostalih radnji u svrhu osnivanja i upisa tvrtke u sudski registar.
Osnivač i jedini član Trgovačkog društva "Pag turizam" je Grad Pag, a temeljni kapital društva je 20. 000, 00 kuna.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK