slusaonica01
livestream01

dmartin

Općina Povljana imala je veliku čast ugostiti Damira Martina, osvajača olimpijske bronce na Olimpijskim igrama u Tokiju. Damir Martin je hrvatski veslač koji je došao u Zagreb iz Vukovara kao prognanik u studenom 1991. godine, nakon pada grada. S jedanaest godina počeo je trenirati veslanje u VK Zagrebu, a nakon toga je prešao u VK Trešnjevka. Nakon Olimpijskih igara 2016. godine prešao je iz VK Trešnjevka u VK Croatia. Dvostruki je svjetski i europski prvak i osvajač srebrnog odličja na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu. Nakon osvojene bronce platinastog sjaja Damšo je odmor potražio u Povljani, na otoku Pagu, uz suprugu Ivanu.


Načelnik Općine Povljana Predrag Rukavina i djelatnici Općine Povljana priredili su druženje s Damirom Martinom u sjedištu općinske uprave Općine Povljana. Razgovarali su o Olimpijskim igrama i osvojenoj medalji, a svi su Damiru Martinu poželjeli mnogo sreće i daljnjih sportskih uspjeha.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK