slusaonica01
livestream01

 Pozar 200

U srijedu, 18. kolovoza, oko 17:00 sati, buknuo je požar južno od mjesta Šimuni. Vrlo brzo nakon dojave, na teren su izašli vatrogasci iz JVP Pag, DVD-a Pag, a u pomoć u gašenju požara došli su članovi DVD-a Kolan i DVD Povljana.

U gašenju požara sudjelovala su dva aviona Canadair CL-415 i jedan avion Airtractor AT-802 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH koji su došli s gašenja požara kod mjesta Bogatić-Promina u Šibensko-kninskoj županiji. Požar kod Šimuna lokaliziran je oko 18:00 sati. Vatrogasci na nadzirali požarište cijelu noć. U požaru je izgorjelo nisko raslinje.

 

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK