slusaonica01
livestream01

Suzuki Ponuda modela vozila

SWIFT – Bez iznimke privlači poglede prolaznika. Stvoren kako za grad tako za duge vožnje i istinski užitak. Prostrana kabina i prtljažnik mijenjaju pojam putovanja na koja ste navikli -ono postaje zabavnije. Povezivanje pametnog telefona, DSBS,RBS,BSM, parking senzori, pregledni i elegantni pokazivači, Informacijski LCD zaslon u boji , senzor otvorenosti vrata, USB utor i utičnica za struju, sustav prepoznavanja ograničenja brzine, kamera za vožnju unatrag, nadzor mrtvog kuta (prepoznavanje objekata straga). Elegantan i zabavan- Sa swiftom ćete uvijek biti primijećeni kako na parkingu tako i na autocesti.


VITARA HYBRID - BROJ 1 MEĐU PRIVATNIM KUPCIMA
Vitara je omiljena među kupcima što dokazuje i podatak da je 4 godine zaredom 1. izbor među privatnim kupcima. Vjerni pratilac za sve vrste izazova svakako je Vitara. Prostrani prtljažnik omogućuje sigurnost na dugim putovanjima. Visoko učinkoviti pogonski sklop,adaptivni tempomat (koji prati promet i štiti vas od sudara); sustav automatskog kočenja (koji u kritičnim situacijama i koči umjesto vozača); sustav pomoći kretanja na uzbrdici; LED svjetla, automatski klima uređaj, Kamera za vožnju unatrag, senzor otvorenosti vrata, pametan ključ , grijanje sjedala , dvoozonska klima, automatski mjenjač, otvaranje vrata i pokretanje motora pritiskom na tipku, 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir. Vitara ima vlastiti stil koji ujedinjuje tradicionalan izgled Suzuki SUV vozila s razigranim modernističkim elementima. Svaki detalj Vitare zrači dinamikom , naglašavajući aktivni životni stil njezinih vozača.
S-CROSS- Snažan benzinac prava mjera za obiteljski crossover
Zahvaljujući podnici koja je dodatno povišena od tla za 15 milimetara S-Cross je idealan za „planinarenje“ po gradskim nogostupima i brdovitim područjima. Dvoozonska klima, sedam zračnih jastuka, ABS i ESP, tempomat, prednje i stražnje električne podizače, daljinsko središnje zaključavanje, senzor otvorenosti vrata, radio s Bluetoothom, električno podesive vanjske retrovizore, pametni ključ, grijanje sjedala, opušteni ulazak i izlazak, otvaranje vrata i pokretanje motora pritiskom na tipku, 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir, kamera za vožnju unatrag. Scross je moćan Suzukijev Crossover kojeg krasi moćan i robusan izgled koji nalikuje opasnom terencu, no Scross je tip vozila koji će Vas oduševiti udobnom vožnjom. Kako gradskom, odnosno cestovnom pa tako vožnjom i van ceste odnosno brdovitim terenima.

Očekujemo vas u našim salonima: SPLIT, ZADAR, ŠIBENIK i DUBROVNIK.
Za ostale detalje posjetite nas na našoj web stranici i društvenim mrežama.
https://www.suzuki-split.hr/


Sponzorirani članak

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK