slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

''Društvo prijatelja Hajduka Pag'' će danas donirati dva instrumenta ''Gradskoj glazbi Pag''. Radi se o novim činelama i dobošu za čiju su kupnju članovi DPH-a Pag prikupili sredstva na manifestaciji ''Ta bila paška noć'', održanoj sredinom kolovoza na Pijaci u Pagu.

Šime Paro Vidolin, predsjednik Upravnog odbora DPH-a Pag je rekao: "Donacijom novih instrumenata Gradskoj glazbi Pag, DPH-a Pag je odlučio pripomoći ovoj udruzi koja je već 95 godina dio paške kulturno-glazbene svakodnevnice. Gradska glazba Pag se odazvala pozivu Društvo prijatelja Hajduka na svim dosad održanim ''bilim'' noćima".

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK