slusaonica01
livestream01

Zahvala clanovima KUD a Druzina

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš u Gradskoj vijećnici su održali primanje za članove KUD-a Družina, a u prigodi 175. godina od prvog spomena Paške Robinje i u prigodi Godine Paške Robinje. Na primanju su bili nazočni članovi KUD-a Družina, Franći Bukša, predsjednik KUD-a Družina, Ivo Fabijanić, Šime Meštrović, Ante Kurilić i Zoran Fabijanić. Gradonačelnik Fabijanić je Šimi Meštroviću, Anti Kuriliću i Zoranu Fabijaniću dodijelio monografiju Robinje tiskanu pod nazivom "Teg od Robinje".


"Grad Pag ima puno toga na što smo ponosni, a jedna od tih stvari je i Paška robinja. Zahvaljujem se vama koji održavate Robinju kao dio tradicije našega grada," rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Predsjednica Gradskog vijeća Jasna Magaš zahvalila je članovima KUD-a Družina na njihovom radu i na promociji grada Paga.
"Svojim radom, folklorom i Robinjom, dajete veliki doprinos promociji grada Paga u raznim prigodama i na raznim manifestacijama. Ova godina je, odlukom Gradskog vijeća Grada Paga, proglašena Godinom Paške Robinje, a to je još jedan dokaz koliko cijenimo našu Robinju i one koji je održavaju," rekla je Jasna Magaš.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK