slusaonica01
livestream01

Rukometni klub Pag

Rukometni klub Pag dobio je dvije vrijedne donacije. Odbojkaški klub Donat iz Zadra donirao je Rukometnom klubu Pag dvanaest odbojkaških lopti, a Hrvatski rukometni savez donirao je petnaest profesionalnih rukometnih lopti za najmlađe članice i članove RK Pag. U Rukometnom klubu Pag su naveli kako su zahvalni na donacijama.


"Zahvaljujemo Odbojkaškom klubu Donat iz Zadra i Hrvatskom rukometnom savezu i našoj članici Maidi Arslanagić na donaciji. Rukometni klub Pag trudit će se i dalje pribavljati opremu i osiguravati izvrsne uvjete za razvoj mladih sportaša na otoku Pagu. Cilj nam je mlade maknuti s ulica i ispred ekrana mobitela i računala. Vrijeme je da stvorimo zdravu, sportsku i natjecateljsku sredinu u kojoj će djeca imati profesionalnu sportsku izobrazbu i bogatu paletu sportova za razvoj motorike, a ujedno i zdravih navika," navode u RK Pag.
RK Pag, uz Školu rukometa, održava i Školu odbojke. U obje škole upisano je 88 djece u dobi od 6 do 15 godina. Treninge vode profesionalni, licencirani treneri i to za rukomet Nikolina Prtorić, a za odbojku Toni Galić.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK