slusaonica01
livestream01

1634571127125 Evelin Marzic urucenje povelje obitelji

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Jasna Magaš i gradski vijećnik i predsjednik UHVDR-a Grada Paga Davor Fabijanić uručili su obitelji Maržić Povelju o proglašenju Evelina Maržića počasnim građaninom Grada Paga.

Gradsko vijeće Grada Paga je, na sjednici održanoj 30. ožujka 2021. godine, donijelo Odluku o dodjeli javnog priznanja Grada Paga, imenovanje počasnim građaninom Grada Paga Evelinu Maržiću, posmrtno, pripadniku specijalne policije Vukovi, u spomen na 30. obljetnicu smrti, kao zahvalu za izniman doprinos u Domovinskom ratu. Evelin Maržić, hrvatski branitelj, Pažanin, rođen je 1967. godine, a na početku Domovinskog rata uključio se u obranu Hrvatske. Poginuo je na ratištu pored Kupe kod Siska 25. listopada 1991. godine.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK