slusaonica01
livestream01

pedijatrija

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je za Radio Pag rekao kako se pronašlo rješenje za pedijatrijsku službu u Pagu koja će ubrzo početi s radom.
"Nakon odlaska u mirovinu liječnika Željka Vragovića, koji je bio pedijatar, nastao je problem za mnoge roditelje s malom djecom.

Mi smo vrlo brzo krenuli u traženje rješenja kako bi svima onima koji imaju djecu osigurali odgovarajuću zdravstvenu skrb, jer to smatram posebno važnim. Rješenje smo pronašli i pedijatrica će u Pagu početi raditi." - rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Gradonačelnik Fabijanić je pojasnio kako će se novouređeni prostor na Lokunji preurediti u pedijatrijsku ordinaciju, u kojoj će raditi pedijatrica Stanka Trošelj-Kujundžić. Pedijatrijska ordinacija je prije svega namijenjena za građane s područja Grada Paga, ali moći će je koristiti i svi drugi s otoka i svi kojima treba.
" Grad Pag će uložiti sredstva u opremanje i uređenje ordinacije i za to ćemo osigurati sredstva u gradskom proračunu. To je veliki izdatak, ali Grad Pag mora imati pedijatra kako roditelji sa svojom malom djecom ne bi morali putovati u druge gradove i tako imati probleme oko putovanja i troškove. " - rekao je gradonačelnik Fabijanić.
O svim pojedinostima vezanim uz rad pedijatrice u Pagu, datumima i radnom vremenu, građani će biti na vrijeme obaviješteni.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK