slusaonica01
livestream01

Testiranje u Pagu

Na području Grada Paga prvi dan provođenja novih mjera protiv širenja bolesti COVID-19, koje je donio Nacionalni stožer civilne zaštite, protekao je bez teškoća. Svi djelatnici gradske uprave, gradskih tvrtki i institucija koji nisu cijepljeni, prije početka radnog vremena obavili su testiranje koje je bilo organizirano u Domu kulture. Testiranje su obavili djelatnici tvrtke Pupillan iz Zadra. Testiralo se oko stotinu građana. Testiranja u Domu kulture održavat će se svakog utorka i petka od 07:00 do 09:00 sati.


"Omogućili smo testiranje kako bi oni koji se nisu cijepili mogli dobiti Covid potvrdu za dolazak na radno mjesto. Svi necijepljeni su obavili testiranje i zato svima zahvaljujem, jer se pridržavaju mjera. I dalje pozivam na cijepljenje one koji se nisu cijepili, jer je to najbolji način za zaustavljanje pandemije. Pozivam i dalje na pridržavanje svih mjera Stožera, jer se na taj način može održati dobra epidemiološka situacija na području našeg grada, koja je i do sada bila dobra. I ovom prigodom se pokazalo da su naši građani odgovorni," rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK