slusaonica01
livestream01

O pedijatrijskoj ordinaciji u Pagu

Pedijatrijska ordinacija u Pagu radi ponedjeljkom od 09:00 do 14:00 sati i srijedom od od 12:00 do 17:00 sati. U slučaju praznika, moguća je izmjena radnog vremena. U slučaju vremenskih neprilika, ako zbog bure Paški most bude zatvoren za sav promet, ordinacija će raditi kada se most otvori. Kontakt s ordinacijom je putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


"Grad Pag je uložio i dalje će ulagati sredstva u pedijatrijsku ordinaciju. Jedinicama lokalne samouprave na otoku smo ponudili suradnju, odnosno zajedničko financiranje. Idućih mjesec dana svi s otoka mogu koristiti usluge pedijatrijske ordinacije, a nakon toga će plaćanje usluga ovisiti o tome hoće li neka jedinica lokalne samouprave sudjelovati u sufinanciranju ili neće. Općina Povljana je odbila sudjelovati u sufinanciranju, a to znači da će roditelji s malom djecom s područja Općine Povljana morati plaćati usluge pedijatrijske ordinacije. Vidjet ćemo kako će reagirati drugi. Cilj otvaranja pedijatrijske ordinacije je da roditelji male djece više ne moraju putovati u druge gradove kako bi dobili kvalitetnu zdravstvenu uslugu za svoju djecu. Taj cilj smo i ostvarili," rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Josip Portada/Radio Pag

 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK