slusaonica01
livestream01

Pedijatrijska ordinacija u Pagu

U drugoj jesenskoj akciji cijepljenja u Pagu, koja je održana 17. studenog u Kneževom dvoru, cijepilo se 239 građana. Kako je navedeno u Stožeru civilne zaštite Grada Paga, među onima koji su se cijepili bio je velik broj mladih koji su primili prvu ili drugu dozu cjepiva, te starijih građana koji su primili treću dozu cjepiva.

U Pagu su se cijepili mještani s cijelog otoka Paga, ali i i 24 strana državljana. Od svih cijepljenih u drugoj jesenskoj akciji cijepljenja, 185 je dobilo cjepivo Pfizer, 32 cjepivo Moderna, a 22 cjepivo Johnson & Johnson. Cijepljenje u Pagu organizirali su Grad Pag i HZJZ Zadar. Grad Pag je među prvima u Hrvatskoj dobio mogućnost cijepljenja trećom dozom cjepiva. Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Paga i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je izrazio zadovoljstvo sve većim odazivom na cijepljenje u Pagu i pozvao građane da se odazovu i na treću jesensku akciju cijepljenja koja će biti u srijedu, 24. studenog, u Kneževom dvoru.
Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK