slusaonica01
livestream01

Trece cijepljenje u Pagu

U Pagu će se, u srijedu, 24. studenog, organizirati treće jesensko cijepljenje protiv bolesti COVID-19. Cijepljenje će biti u prizemlju Kneževog dvora od od 11:00 do 13:00 sati. Cijepit će se prva, druga i treća doza cjepiva proizvođača Comirnaty (Pfizer/ BioNTech), Moderna i Janssen (Johnson & Johnson). Cijepiti se mogu građani s područja otoka Paga, domaći i strani gosti. Cijepljenje je besplatno.

Osobe koje su već cijepljene prvom i/ili drugom dozom moraju imati karton cijepljenja. Svi koji će doći na cijepljenje trebaju ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu s OIB brojem. Cijepljenje će provoditi liječnici opće medicine s područja Grada Paga i epidemiološka služba Zadarske županije.

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK