slusaonica01
livestream01

Nerazvrstana cesta Bosana Pag

Grad Pag objavio je Javni poziv u postupku evidentiranja dijela nerazvrstanih cesta na području Grada Paga i to za dionicu nerazvrstane ceste u Pagu, na predjelu Bošana (NC 908). Grad Pag, kao upravitelj nerazvrstanih cesta, obavještava nositelje stvarnih prava na nekretninama koje neposredno graniče s nerazvrstanom cestom, o započinjanju postupka evidentiranja nerazvrstane ceste u katastarski operat i zemljišnu knjigu. Obilježavanje granice zemljišta na kojem je izgrađena nerazvrstana cesta izvršit će se dana 29. studenog s početkom u 11:00 sati.


Nositelji stvarnih prava na nekretninama mogu izvršiti uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja te zatražiti dodatna objašnjenja 13. prosinca od 09:00 do 11:00 sati u Gradu Pagu, na adresi Branimirova obala 1, Pag, u prostoriji gradske vijećnice.
U postupku evidentiranja nerazvrstane ceste, predstavnik Grada Paga kao pravne osobe koja upravlja nerazvrstanim cestama, obilježit će granice zemljišta na kojem je izgrađena cesta, uz stručnu pomoć ovlaštenog inženjera geodezije koji osigurava da lomne točke granica zemljišta budu ispravno stabilizirane i obilježene.
Evidentiranje javne nerazvrstane ceste izvršit će se na način da će se prvo obilježiti granice zemljišta na kojem je izvedena cesta.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK