slusaonica01
livestream01

klizaliste

Krajem tjedna, u Drugom magazinu otvorit će se klizalište što će biti početak adventskih događanja u Pagu. Ovogodišnji Advent organizira Grad Pag, a poslove oko pripreme Adventa vodi gradska tvrtka Pag II koja je objavila javni natječaj za postavljanje adventskih kućica. Prema natječaju predviđene su tri adventske kućice, međutim ako bude interesa postavit će se i više njih.

Cijeli prostor Prvog i Drugog magazina će se ukrasiti prigodnim blagdanskim ukrasima. Kako je za Radio Pag rekao gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić djeca, mladi, a i drugi građani Grada Paga imat će prigodu uživati u adventskim čarima.

" Radujemo se što ove godine možemo organizirati Advent u Pagu premda će zbog epidemioloških mjera neki sadržaji biti u manjem obimu. Ipak, napravit ćemo tako da svatko nađe nešto za sebe, a kao što znamo klizalištu se najviše raduju djeca i mladi. Dakle, imat ćemo Advent u Pagu uz pridržavanje mjera, a vjerujem na zadovoljstvo svih građana Grada Paga i onih izvan Paga koji će doći na Advent.", rekao je gradonačelnik Ante Fabijanić.

Radio Pag/Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK