slusaonica01
livestream01

Uredenje nekadasnje zgrade katastra u Pagu

U organizaciji Grada Paga odvijaju se radovi na izmjeni vanjske stolarije i popravljanju krovišta na zgradi u Veloj ulici u Pagu, u kojoj je nekad bio ured Katastra. "Zgrada je bila u derutnom stanju i radovi su potrebni kako bi se mogla koristiti za namjene za koje je i previđena. Za sada je jedan od ureda dan na korištenje Udruzi KOS, a ostalo će se urediti u skladu s našim planovima.", rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.


Odlukom Gradskog vijeća Grada Paga od srpnja ove godine, jedan uredski prostor na drugom katu zgrade u Veloj ulici dobila je Udruga mladih karnevalista KOS i to na korištenje na pet godina, a za obavljanje administrativnih poslova Udruge.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK