slusaonica01
livestream01

Turisticka zajednica Grada Paga Javni poziv za prijavu programa

Turistička zajednica Grada Paga objavila je Javni poziv za prijavu programa financiranja događanja u okviru programa rada Turističke zajednice Grada Paga za 2022. godinu.

U Javnom pozivu navodi se kako su u Programu rada Turističke zajednice Grada Paga za 2022. godinu planirana sredstva namijenjena za pokroviteljstva jednodnevnih i višednevnih manifestacija i sufinanciranje manifestacija i drugih događanja od općeg značaja za Turističku zajednicu Grada Paga koja se provode tijekom 2022. godine. Prijavitelji mogu podnijeti prijavu za dodjelu sredstava za kulturne, sportske, zabavne, kulturne, turističke, ekološke i druge manifestacije i događanja. Sufinancirat će se događanja koja organiziraju udruge, društva, sportski klubovi, pravne i fizičke osobe, a koja se održavaju na području Grada Paga. Prednosti pri sufinanciranju imat će događanja koja doprinose obogaćivanju i unapređenju turističke ponude destinacije, specifičnost događanja za područje destinacije, koja imaju termin održavanja u predsezoni, odnosno posezoni i koja imaju nazočnost u medijima.
Prijedlozi programa moraju biti u pisanoj formi i moraju obavezno sadržavati ispunjeni formular prijava, program s obrazloženjem, izjavu o nepostojanju dvostrukog financiranja, izjavu o ispunjenju dosadašnjih obaveza s TZ-om Grada Paga i potvrdu Porezne uprave o nepostojanju duga.
Svaki program se prijavljuje na zasebnoj prijavi. Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su dostupni na mrežnoj stranici Turističke zajednice Grada Paga: www. tzgpag.hr
Prijave se mogu dostaviti i poštom, preporučeno, u zatvorenoj omotnici na adresu:


TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA PAGA
- NE OTVARATI -
Prijava na Javni poziv za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, (su)financiranja manifestacija i drugih događanja od općeg značaja
Od špitala 2
23 250 PAG
ili putem elektronske pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Odluka o odobravanju i rasporedu financijskih sredstava bit će objavljena na mrežnoj stranici Turističke zajednice Grada Paga.
Dobitnici financijskih sredstava obavezni su podnijeti izvješće Turističkoj zajednici Grada Paga o realizaciji programa i utrošenim sredstvima uz obavezne preslike računa, najkasnije 15 dana od održanog programa.
Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava osiguranih u Proračunu Turističke zajednice Grada Paga za 2022. godinu.

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK