slusaonica01
livestream01

Pag Uredenje Lokunje Trgovina

Na predjelu Lokunje u Pagu uredit će se specijalizirana trgovina u kojoj će se prodavati proizvodi s oznakom "Hrvatski otočni proizvod". Dio je to sveobuhvatnog uređenja Lokunje, koje uz parkiralište i trgovinu, obuhvaća uređenje sportskog i rehabilitacijskog centra i drugo.

Trgovina će se urediti u prizemnici koja je nekada bila dio kampa, a koja je godinama zapuštena i svojim izgledom narušava okoliš obližnje plaže Prosika, kao i cijelog područja Lokunje. Na zgradi su riješeni imovinskopravni odnosi, a vlasnik zgrade je postao Grad Pag.
Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je za Radio Pag rekao: "Trgovina će biti velik doprinos promociji proizvoda iz Grada Paga i s otoka, imamo što ponuditi i takva trgovina će sigurno biti zanimljiva onima koji žele nabaviti otočne proizvode. Područje Lokunje se uređuje u cijelosti, sada se dovršava veliko parkiralište, a paralelno s tim se uređuje okoliš buduće trgovine. Postoji zanimanje poduzetnika za tu trgovinu i cilj nam je da se što prije uredi i počne raditi."
Trgovina na Lokunji imat će pristup s glavne prometnice i parkiralište, a uredit će se i njezin okoliš.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK