slusaonica01
livestream01

Pag Ureduje se novo parkiraliste na Lokunji

Na Lokunji u Pagu u tijeku su radovi na uređenju parkiralište s oko 400 parkirnih mjesta. U uređenje parkirališta na Lokunji Grad Pag je uložio oko milijun kuna.
"Uvjeti za uređenje parkirališta i cijelog područja Lokunje, ostvarili su se kada je riješeno vlasništvo nad zemljištem, odnosno kada se Grad Pag uknjižio kao vlasnik.

To područje je bilo dosta zapušteno i odlučili smo ga potpuno urediti. Uz parkiralište, uredit će se i dio uz more, uredit će se i trgovina, a radovi će se nastaviti dalje prema nekadašnjem sportskom centru," rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.
Na novom parkiralištu postavljaju se vodovodne i električne instalacije, postavlja se asfaltna podloga, zemljana podloga za sadnju ukrasnog bilja i za sadnju stabala, uređuju se prolazi za vozila unutar parkirališta i spojevi parkirališta s cestom. Radovi bi trebali biti završeni do početka turističke sezone.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK