slusaonica01
livestream01

Grad Pag je spreman na prihvat izbjeglica iz Ukrajine

Grad Pag je spremam na prihvat izbjeglica iz Ukrajine, potvrđeno je u Stožeru Civilne zaštite Grada Paga. Uz to, Grad Pag je spreman pružiti i određeni vid pomoći, sukladno svojim financijskim i tehničko-operativnim mogućnostima na terenu. U objavi Stožera Civilne zaštite Grada Paga se navodi:


"Poštovani sugrađani,
Zbog trenutnog ratnog stanja na području Ukrajine, situacija bi mogla rezultirati većim brojem izbjeglica, a dio njih u tom slučaju najvjerojatnije će sklonište potražiti i u Hrvatskoj.
Grad Pag spreman je na prihvat izbjeglica kao i sve druge lokalne sredine u Hrvatskoj, te omogućiti i pružiti određeni vid pomoći sukladno svojim financijskim i tehničko-operativnim mogućnostima na terenu.
Ovim putem Grad Pag putem Stožera Civilne zaštite Grada Paga upućuje javni poziv svim, građanima i poslovnim subjektima u turističkom sektoru koji posjeduju smještajne kapacitete, da iskažu svoje mogućnosti smještaja izbjeglica iz Ukrajine te se jave na e-mail Stožera CZ Grada Paga: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U mailu dostavite;

  • Ime i prezime kontakt osobe s brojem telefona
  • Kapacitet smještaja s kojim raspolažete

Za daljnju koordinaciju Stožer CZ Grada Paga će vas kontaktirati."


Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK