slusaonica01
livestream01

Grad Pag Izbjeglice Ukrajina

Kako je potvrđeno u Stožeru Civilne zaštite Grada Paga, za sada na području Grada Paga nema izbjeglica iz Ukrajine. Međutim, radi se na pripremi za mogući dolazak izbjeglica. Grad Pag je, putem Stožera Civilne zaštite Grada Paga, uputio poziv građanima i poslovnim subjektima u turističkom sektoru koji posjeduju smještajne kapacitete, da iskažu svoje mogućnosti smještaja izbjeglica iz Ukrajine.

U Stožeru Civilne zaštite Grada Paga navode kako, za sada, na području Grada Paga nema izbjeglica. Međutim, radi se na pripremi mogućeg dolaska izbjeglica iz Ukrajine. Oni koji raspolažu smještajnim kapacitetima mogu se javiti na e-mail Stožera CZ Grada Paga: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
U mailu treba dostaviti ime i prezime kontakt osobe s brojem telefona i kapacitet smještaja s kojim se raspolaže.
Za daljnju koordinaciju Stožer CZ Grada Paga će kontaktirati sve one koji se jave.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK