slusaonica01
livestream01

Gradonacelnik Fabijanic o pomoci za grad Mukachevo u Ukrajini

Gradonačelnik Grada Paga i predsjednik Stožera Civilne zaštite Grada Paga Ante Fabijanić rekao je za Radio Pag kako je iz Paga vatrogasnim vozilom otpremljena pomoć za Grad Mukachevo u Ukrajini.
"Radi se o potrepštinama za djecu, hrani, higijenskim potrepštinama i svim onim što su iz toga grada naveli da im je potrebno.

Molimo ljude i firme da se uključe u akciju kako bi prikupili mini agregate, svjetiljke, baterije, svijeće i sve ono što su nas sada tražili, a što im je najnužnije. Tu spadaju i lijekovi i prva pomoć, odnosno sve ono što se može kupiti na slobodnoj prodaji," rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Gradonačelnik Fabijanić je naveo i kako su djelatnici Grada Paga i gradskih firmi prikupili oko 7.500 kuna i od toga su kupljeni lijekovi koji će ubrzo biti otpremljeni u Mukachevo.
Grad Mukachevo u Ukrajini i Grad Pag su gradovi pobratimi i godinama surađuju, a nakon invazije Rusije na Ukrajinu, u Pagu je počelo prikupljanje humanitarne pomoći za Mukachevo.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK