slusaonica01
livestream01

Pag Produzenje iskaznica za pesticide

Nakon proteka roka od 5 godina na koji su izdane iskaznice za pesticide, svi korisnici sredstava za zaštitu bilja (vrtlari, vinogradari, voćari, maslinari) dužni su produžiti iskaznice pohađanjem dopunske izobrazbe, kako bi i dalje mogli nesmetano koristiti sredstva za zaštitu bilja.

Prema Zakonu o održivoj uporabi pesticida, Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold", kao ovlaštena institucija Ministarstva poljoprivrede, provodi dopunsku edukaciju nakon proteka 5 godina od osnovne edukacije. Predavanje za produženje iskaznica održat će se 8. travnja 2022. u Gradu Novalji, u Centru za kulturu, s početkom u 10:00 sati, te u Gradu Pagu, u Kneževom dvoru, s početkom u 18:00 sati. Za sudjelovanje je potrebna prijava na telefon 042 770 530 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Objava: Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold"

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK