slusaonica01
livestream01

cistoca kolan 2

Tvrtka Čistoća i održavanje Kolan d.o.o. bogatija je za novo specijalno komunalno vozilo. Dana 4. svibnja 2021. u prostorima tvrtke organizirana je primopredaja vozila nabavljenog u postupku javne nabave u sklopu projekta »Nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada društva čistoća i održavanje Kolan d.o.o., koji je sufinanciran sredstvima iz Kohezijskog fonda. Za najpovoljnijeg je ponuditelja provedenom javnom nabavom izabrana kompanija Gradatin iz Sesveta.


Riječ je o novom kamionu Iveco s posebnom Farid nadogradnjom zapremine 8 kubičnih metara s potisnom pločom i razvijenim mehanizmom za podizanje i pražnjenje spremnika otpada. Projekt nabave komunalnog vozila ukupne je vrijednosti 786.250,00 kn bez PDV-a čija je nabava sa 85% sufinancirana bespovratnim sredstvima iz Kohezijskom fonda Europske unije.

cistoca kolan1


''Ovim projektom društvo ispunjava elemente svoje vizije u vidu trajnog i kvalitetnog obavljanja djelatnosti korištenjem vlastitih tehničkih sredstava, a ispunjava i elemente svoje misije, svrhe svog postojanja, kontinuirano pružajući izvrsnu komunalnu uslugu na području svog djelovanja. Smanjenjem emisija stakleničkih plinova, sprječavanjem nastanka otpada, ponovnom uporabom te odlaganjem manje otpada na odlagalište, društvo će biti spremnije odgovoriti na sve veće izazove zaštite okoliša i potpuni prelazak na kružno gospodarstvo. Projekt će doprinijeti zaštiti okoliša i održivosti resursa, a njegovom provedbom ostvariti će se značajne uštede u potrošnji energenata, omogućiti štedljivije, učinkovitije i brže odvojeno prikupljanje otpada i efikasnije upravljanje poslovnim procesima.'' – rekao je direktor Čistoće i održavanja Kolan d.o.o. Marin Zubović.

ciszoca kolan


Tijekom provedbe projekta provest će se izobrazno-informativne aktivnosti kojima će se stanovništvo educirati o načinima odvajanja otpada te obradi, recikliranju i ponovnoj upotrebi otpada. Te aktivnosti uključuju sljedeće informiranje javnosti o projektu kroz tiskane i elektroničke medije, održavanje radionice u suradnji s općinskom knjižnicom, izradu letaka i promotivnih materijala te isticanje znakovlja projekta.

ČIOK LOGO

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK