slusaonica01
livestream01

Josip Portada Sa sjednice Gradskog vijeca Grada Paga

Izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Paga održat će se u nedjelju, 22. svibnja od 07:00 do 19:00 sati, odlučilo je Gradsko vijeće Grada Paga donošenjem Odluke o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Paga. Izbori će se održati u Mjesnom odboru Miškovići, Mjesni odbor Dinjiška, Mjesni odbor Vlašići, Mjesni odbor Pag i Mjesni odbor Šimuni.

Na sjednici je donesena i Odluka o imenovanju Gradskog izbornog povjerenstva za izbor članova vijeća mjesnih odbora. U izborno povjerenstvo imenovani su Sanja Bukša Kustić, kao predsjednica, Ana Šupraha, zamjenica predsjednice, Marija Radoslović, članica, Marija Buljanović, članica, Ana Ferenčić, zamjenica člana i Marina Fabijanić, zamjenica člana. Izborno povjerenstvo će odrediti biračka mjesta, imenovati članove biračkih odbora i brinuti o zakonitoj pripremi i provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora, a provest će i sve druge radnje potrebne za održavanje izbora.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK