slusaonica01
livestream01

paški mališani

U Dječjem vrtiću "Paški mališani" u Pagu održana je Eko radionica na kojoj su djeca učila o razlikovanju otpada i smeća, kako kvalitetno i pravilno razvrstavati otpad te u spremnik koje boje treba odložiti koju vrstu otpada.

Sudjelovale su edukatorice Mirta Matić iz Eko Zadra i Marina Fabijanić iz Čistoće Pag koje su djeci podijelile prigodne poklone od recikliranih materijala te edukativnu slikovnicu o kompostiranju. Radionicom u Dječjem vrtiću "Paški mališani" Čistoća Pag d.o.o. je, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Paga, započela kampanju pod nazivom „ZA ČISTI PAG“.
"Dječji vrtić "Paški mališani" uvijek rado sudjeluje u eko akcijama kojima se potiče ukazivanje na važnost ekologije i pravilnog postupanja s otpadom. Radionicama dodatno obogaćujemo vlastiti program eko edukacija," rekla je Ljubica Fabijanić, ravnateljica Dječjeg vrtića "Paški mališani".
Kampanja pod nazivom „ZA ČISTI PAG“ provodit će se putem radionica kroz obrazovni sustav, posjetama reciklažnom dvorištu, edukacijama na temu pravilnog razvrstavanja otpada kao i organiziranjem eko akcija.
"Čuvanje našeg okoliša i pravilno postupanje s otpadom svima bi nam trebao biti prioritet. Smatramo da je najvažnije početi od najmlađih. Želja nam je podignuti svijest o utjecaju otpada na okoliš lokalne i šire zajednice, pravilno postupanje s otpadom, smanjenje onečišćenja okoliša kako bi naš grad bio što čišći. Radujemo se narednim druženjima," rekla je Marina Fabijanić, edukatorica Čistoće Pag i zahvalila svim dionicima projekta. Radionica je održana u organizaciji Čistoće Pag d.o.o. i tvrtke za gospodarenje otpadom Zadarske županije–Eko Zadar.

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK