slusaonica01
livestream01

Pag Proslava Prvog svibnja

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga, u Pagu je održan prigodan program u prigodi 1. svibnja, Praznika rada. Mnogobrojni gosti i posjetitelji uživali su u lijepom vremenu, uz svirku grupe "Infišando", a članice i članovi KUD-a "Družina", u prekrasnim narodnim nošnjama uljepšali su subotnje jutro na paškoj pjaci.

Građanima je podijeljeno četiri tisuće sadnica sezonskog cvijeća, a podijelili su ih gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš, direktorica TZ Grada Paga Vesna Karavanić i djelatnice TZ Grada Paga. U nedjelju su članovi Gradske glazbe Pag odsvirali blagdansku budnicu i pripremili Pašku prvosvibanjsku fritaju od 400 jaja, a za dobro, blagdansko raspoloženje pobrinuli su se članovi klape "Sol".

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK