slusaonica01
livestream01

Pag Predstavljen CD Pagu moj Djecjeg zbora Vijolice

U Domu kulture u Pagu Dječji zbor "Vijolice" predstavio je svoj novi, deveti nosač zvuka, CD pod nazivom „Pagu moj“. Na CD-u je deset pjesama, „Celi grad bi proša“, „Dojdite na pjacu“, Naš otok Sunca“, „Moj dide“, „Solinarka i kulik“, „Na kušinu“, „Di to ima“, „Paška glazba“, „Takvi smo pa ca“ i „Paška bura“.

Pjesme, uz pratnju ostalih članica i članova „Vijolica“, izvode solisti Gabrijel Maržić, Lana Zubović, Katja Vašarević, Lucija Radan, Klara Dobrijević, Nikolina Tičić, Katia Fabijanić, Fani Zubović i Manuel Baraba. Pred početak programa Anthony Buljanović je sve pozdravio u ime Željke Zubović, ravnateljice Osnovne škole Jura Dalmatinca, koja je opravdano bila odsutna. Zahvalio se Sanji Dobrijević, voditeljici Dječjeg zbora „Vijolice“ na njezinom radu sa zborom i na pjesmama koje radi za zbor. U kolažnom programu, sastavljenom od izvođenja pjesama s novog CD-a, recitacija, kratkih igrokaza i Paškog kola, sudjelovali su učenici iz Dječjeg zbora "Vijolice", članice i članovi Gradske glazbe Pag, djeca iz Dječjeg vrtića „Paški mališani“, djeca iz KUD-a Družina“ i nekadašnje članice i članovi Dječjeg zbora „Vijolice“. Program je organizirala Osnovna škola Jurja Dalmatinca Pag.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK