slusaonica01
livestream01

Izbori za vijeca MO na podrucju Grada Paga

Na temelju članka 37.Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga Gradsko izborno povjerenstvo objavilo je službene rezultate izbora održanih u nedjelju, 22. svibnja.


REZULTATI IZBORA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA GRADA PAGA


1.VIJEĆE MJESNOG ODBORA PAG
Za područje mjesnog odbora Pag ukupno je evidentirano 2400 birača (po popisu birača) i 1 (temeljem potvrde) od čega je glasovalo 337 birača. Nevažećim je proglašeno 6 glasačkih listića.
Kandidacijska lista Hrvatska demokratska zajednica-HDZ dobila je 241 glasova.
Primjenom Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga utvrđeno je da je kandidacijska lista Hrvatska demokratska zajednica u Vijeću mjesnog odbora– Pag dobila 7 mjesta. Kandidati koji su izabrani za članove su:


1. MATE ČEPULO
2. MARINA FESTINI
3. MARIJA MARŽIĆ
4. TOMISLAV SMAKAUS
5. VEDRAN DONADIĆ
6. SANDRA NOKAJ
7. MATEJ DABO

Kandidacijska lista Socijaldemokratska partija Hrvatske –SDP dobila je 90 glasova.
Primjenom Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga utvrđeno je da je kandidacijska lista Socijaldemokratska partija Hrvatske– SDP u Vijeću mjesnog odbora – Pag dobila 2 mjesta. Kandidati koji su izabrani za članove su:


1. ŠIME PARO-VIDOLIN
2. JELENA PAVELIĆ


UKUPNO ČLANOVA: 9

2. VIJEĆE MJESNOG ODBORA ŠIMUNI
Za područje mjesnog odbora Šimuni ukupno je evidentiran 142 birača (po popisu birača) od čega je glasovalo 20 birača. Nevažećim je proglašeno 0 glasačkih listića.
Kandidacijska lista grupe birača-Nezavisna lista Marin Fabijanić dobila je 20 glasova.
Primjenom Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga utvrđeno je da je Kandidacijska lista grupe birača- Nezavisna lista Marin Fabijanić u Vijeću mjesnog odbora– Šimuni dobila 7 mjesta. Kandidati koji su izabrani za članove su:


1. MARIN FABIJANIĆ
2. LOVRE FABIJANIĆ
3. DOMAGOJ ŠELEBAJ
4. TOMISLAV FABIJANIĆ
5. FILIP SIČIĆ
6. BRANKO FABIJANIĆ
7. JOSIP FABIJANIĆ


UKUPNO ČLANOVA: 7

3. VIJEĆE MJESNOG ODBORA DINJIŠKA
Za područje mjesnog odbora Dinjiška ukupno je evidentirano 207 birača (po popisu birača) od čega je glasovalo 116 birača. Nevažećim je proglašen 2 glasački listić.
Kandidacijska lista Hrvatska demokratska zajednica-HDZ dobila je 60 glasova.
Primjenom Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga utvrđeno je da je kandidacijska lista Hrvatska demokratska zajednica-HDZ u Vijeću mjesnog odbora–Dinjiška dobila 4 mjesta. Kandidati koji su izabrani za članove su:


1. MAŠA BRKLJAČA
2. ANTE VRKIĆ
3. DINO BUTERIN
4. ANTONIO KUKOVIĆ


Kandidacijska lista grupe birača Dinjiška dobila je 54 glasova.
Primjenom Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga utvrđeno je da je kandidacijska lista grupe birača Dinjiška u Vijeću mjesnog odbora–Dinjiška dobila 3 mjesta. Kandidati koji su izabrani za članove su:


1. BOŽENA FRAĆIN
2. BORIS JURČEVIĆ
3. LIDIJA ŠKODA


UKUPNO ČLANOVA: 7

4. VIJEĆE MJESNOG ODBORA VLAŠIĆI
Za područje mjesnog odbora Vlašići ukupno je evidentirano 261 birača (po popisu birača) od čega je glasovalo 168 birač. Nevažećim je proglašen 0 glasački listić.
Kandidacijska lista Hrvatska demokratska zajednica-HDZ dobila je 74 glasova.
Primjenom Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga utvrđeno je da je kandidacijska lista Hrvatska demokratska zajednica-HDZ u Vijeću mjesnog odbora– Vlašići dobila 3 mjesta. Kandidati koji su izabrani za članove su:


1. FILIP MANDIČIĆ
2. STIPE ŽUNIĆ
3. MARIN ŽUNIĆ


Kandidacijska lista grupe birača "Ajmo Vlašići" dobila je 94 glasa.
Primjenom Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga utvrđeno je da je kandidacijska lista grupe birača „Ajmo Vlašići“ u Vijeću mjesnog odbora–Vlašići dobila 4 mjesta. Kandidati koji su izabrani za članove su:


1. ANA SCHMIDICHEN
2. KRISTIJAN ŠARIĆ
3. JOSIPA ŽUNIĆ
4. MARIN SCHMIDICHEN

UKUPNO ČLANOVA: 7

5. VIJEĆE MJESNOG ODBORA MIŠKOVIĆI
Za područje mjesnog odbora Miškovići ukupno je evidentirano 56 birača (po popisu birača) od čega je glasovalo 17 birača. Nevažećim je proglašen 0 glasački listić.
Kandidacijska lista Hrvatska demokratska zajednica-HDZ dobila je 17 glasova.
Primjenom Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga utvrđeno je da je kandidacijska lista Hrvatska demokratska zajednica-HDZ u Vijeću mjesnog odbora – Miškovići dobila 5 mjesta. Kandidati koji su izabrani za članove su:


1. ANDRIJAN MIOČIĆ
2. JOSIP MIŠKOVIĆ
3. DANIJELA MIŠKOVIĆ
4. DANIELA MIŠKOVIĆ
5. NIKOLINA ŽUNIĆ MIOČIĆ


UKUPNO ČLANOVA: 5

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK