slusaonica01
livestream01

20220525 1058400

U Dječjem vrtiću "Paški mališani" u Povljani održana je eko radionica s ciljem upoznavanja djece o razlici između smeća i otpada, kako pravilno razvrstavati otpad i što je recikliranje.

Edukatorica iz Čistoće Pag Marina Fabijanić djeci je ispričala edukativnu priču s glavnim, zamišljenim likom, gospodinom Otpadićem. Mališani su prošetali do mobilnog reciklažnog dvorišta gdje ih je dočekala Katarina Crljenko, direktorica Čistoće Povljana, koja im je odgovarala na mnogobrojna pitanja. Mališani su radionicu odlično prihvatili te su nakon edukacije dobili na poklon drvene bojice, slikovnice i blokove za crtanje, kako bi ih se na kreativan i za njihovu dob primjeren način, potaknulo da se uvijek odgovorno ponašaju prema okolišu.
Radionica je održana u organizaciji i suradnji Čistoće Pag, Čistoće Povljana i Dječjeg vrtića "Paški mališani". Edukaciju i materijale osigurala je Eko d.o.o. za gospodarenje otpadom Zadarske županije.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK