slusaonica01
livestream01

Pag Sanacija obalnih zidova

Prema Godišnjem planu upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Paga, uredit će se luka Pag. Prema projektu, radit će se sanacija dijela obalnog zida od sjedišta gradske uprave na Branimirovoj obali do plaže Prosika, a kasnije i luka Golija u dužini od 115 metara. Radovi su vrijedni 3.100.000 kuna.

Potrebna sredstva osigurat će se iz izvora sredstava od naknade za koncesijska odobrenja i koncesije na pomorskom dobru, dijelom iz sredstava pomoći iz Državnog proračuna, a dijelom iz Proračuna Grada Paga.
Najprije će se sanirati obalni zid od Branimirove obale do plaže Prosika, a nakon toga će se raditi luka Golija. Na projektu zajedno rade Lučka kapetanija Zadar i Grad Pag.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK